u bevindt zich hier: Cases > Perry Sport


Case: Perry Sportharibo

 

Perry Sport + Outdoor is een landelijke retailketen met een 58- tal filialen. Met haar uitgebreide collectie sport- en outdoorartikelen voor de meest uiteenlopende sporten staat Perry al jaren bruisend van energie aan de top. Perry is onderdeel van de Unlimited Sport Group.

Case
Het Distributiecentrum (DC) van Perry Sport te Aalsmeer is de belangrijkste logistieke schakel in de supply chain van inkoop t/m levering aan de filialen. Vanwege de ambitieuze groeiplannen (uitbreiding van 40-80 filialen) van Perry en de huidige capaciteit van het DC besloot de directie in 2008 deze case door een onafhankelijke deskundige te laten onderzoeken om zo haar logistieke plan voor de toekomst concreet te krijgen.

Franc van Erck, CFO Perry Sport:

�Vanwege de combinatie van advies en praktische ervaring in DC processen viel onze keuze op SOM 4. In het vooronderzoek kwamen al snel de bottle-necks aan het licht en werden daar onderbouwde en realistische verbetervoorstellen voor gedaan.

Bij SOM 4 zie je dat er verder gekeken wordt dan alleen het logistieke proces binnen de 4 muren van een DC.
Heel duidelijk zijn onze filialen als �klant� beschouwd die uiteindelijk voor een retailer de belangrijkste schakel zijn.
Natuurlijk gecombineerd met kosteneffici�nte en responsieve processen. SOM 4 toonde aan dat deze twee goed samen kunnen gaan.�
 

Lees hier de Basil Case of de Haribo Case >>

 

SOM 4
agenda

SOM 4

Krullelaan 17
3701 TB Zeist
Nederland
 

030 - 603 18 34

of mail naar: info@som4.nl

Daarom SOM 4

+ Resultaat voor de KLANT staat

    centraal

+ Vakmanschap in supply chains
+ Gericht op gehele bedrijfsvoering

   -> totaalrendement
+ Projectmanagement � en advies

   -> op maat