Prestatie ManagementIn de optimalisatie trajecten van supply chains is de behoefte aan meten is weten groot. Vanuit de verbetervoorstellen volgt het projectplan met daarin de kritieke succesfactoren, die worden vertaald in Key Performance Indicators, afgekort tot KPI's.

Omdat de supply chain inrichting een afgeleid doel is van de strategie van uw organisatie, heeft SOM 4 een methode geselecteerd die vanuit de totale bedrijfsstrategie de vertaling maakt naar operationeel hanteerbare KPI's: Prestatiemanagement volgens de Beter Scoren methode.

Prestatiemanagement opstellen en implementeren is specialistisch werk. Immers moet de visie en de missie, (directieniveau) van een organisatie worden vertaald naar duidelijke doelstellingen en prestatie-indicatoren (werkvloer). Daarnaast moeten alle betrokkenen duidelijke instructies hebben en gemotiveerd zijn en blijven. De BeterScoren Consultant weet dat als geen ander, omdat het zijn dagelijkse werk is.

De BeterScoren consultant begeleidt uw prestatiemanagement-implementatie traject van A tot Z en zal indien nodig terug vallen op een team van colleg's. Deze professionals met ruime ervaring helpen u om Beter te Scoren.

SOM 4 is de consultant van Beter Scoren voor organisaties waarbij de supply chain en logistiek een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsvoering vormen.

Voor meer informatie www.beterscoren.nl

 

 

 

presentatie
agenda

SOM 4

Krullelaan 17
3701 TB Zeist
Nederland
 

030 - 603 18 34

of mail naar: info@som4.nl

Klanten

Hieronder een kleine selectie van onze klanten.

logo'sklik op de logo's voor de cases.